Rådgivning.

Att välja bett är inte alltid så lätt, därför hjälper jag dig att hitta rätt.  Jag har 10 års erfarenhet av bett och bettrådgivningar och guidar dig i det stora utbud som finns. Tack vare att jag utgår från mitt yrke som bettsmed så kan jag mer om bett än de flesta och kan bedöma betten utifrån vad de är, istället för vilket märke det är. Ett bra bett är alltid ett bra bett oavsett vad det står på.

Boka genom att skicka ett mail. 

Jag har två olika alternativ:

Bettrådgiving Brons
Digital rådgivning för Dig som bor längre bort. Vi träffas via Teams/Skype eller Messenger i Ditt stall med Din häst på stallgången. Tillsammans känner vi igenom Din hästs mun, och pratar om det som kommer fram. Därefter provar vi de bett och träns Du har hemma och jag ger rådgivning om hur det passar och hur Du kan tänka framöver. Efter rådgivningen får du ett protokoll.  


För en Bettrådgivning Brons krävs mottagning i stallet och en mobil att ha ett videosamtal med.
Tidsåtgång: ca 30-60min
Kostnad: 650kr inkl moms


Bokningsvillkor för bettrådgivningar

Brons: Avbokning senast 24 timmar innan avsatt tid, annars faktureras halva avgiften.


Silver: Avbokning senast 48 timmar innan bokad tid, annars faktureras halva avgiften.

 

Bettrådgivning Silver
Fysisk rådgivning i ditt stall. Jag kommer ut till dig och vi börjar i stallet där vi känner igenom Din hästs mun, och pratar kring det som kommer fram. Därefter provar vi de bett och träns du brukar använda och jag ger råd om passform och vad din häst visar. Därefter finns det möjlighet att prova ut bett från ett antal utvalda bett av mig. Jag har egentillverkade bett och ett urval av Fagers tränsbett i mitt sortiment. Jag har även ett par bettlösa alternativ med mig. Du får även möjlighet att provrida betten som vi väljer ut för att prova i verkligheten. Efter rådgivningen får du ett protokoll.


För en Bettrådgivning Silver krävs en ridbana eller annan platt yta för provridning.
Tidsåtgång: ca 45-90min
Kostnad: 1140kr inkl moms. Reseersättning à 35kr/mil tillkommer.Boka din rådgivning här!