Rådgivning.

Att välja bett är inte alltid så lätt, därför hjälper jag dig att hitta rätt.  Jag har 10 års erfarenhet av bett och bettrådgivningar och guidar dig i det stora utbud som finns. Tack vare att jag utgår från mitt yrke som bettsmed så kan jag mer om bett än de flesta och kan bedöma betten utifrån vad de är, istället för vilket märke det är. Ett bra bett är alltid ett bra bett oavsett vad det står på.

Boka genom att skicka ett mail. 

Jag har tre olika alternativ:

Bettrådgiving Brons
Digital rådgivning för Dig som bor längre bort. Vi träffas via Teams/Skype eller Messenger i Ditt stall med Din häst på stallgången. Tillsammans känner vi igenom Din hästs mun, och pratar om det som kommer fram. Därefter provar vi de bett och träns Du har hemma och jag ger rådgivning om hur det passar och hur Du kan tänka framöver. Efter rådgivningen får du ett protokoll.  


För en Bettrådgivning Brons krävs mottagning i stallet och en mobil att ha ett videosamtal med.
Tidsåtgång: ca 30-60min
Kostnad: 600kr inkl moms

Bettrådgivning Guld
Det här är rådgivningen för den vetgiriga, som inte bara vill känna utan också ha mätdata för att analysera sin ridning. Utöver det som ingår i en Bettrådgivning Silver ingår även analys med tygeltrycksmätare vid ridning. Här får du faktiska uppgifter om hur mycket kraft du har i dina tygeltag i vilka moment. Efter provridningen går vi igenom grafen och det finns även möjlighet att filma passet så vi kan analysera vart och när de olika trycken mäts ut. I grundpaketet ingår en provridning med tygeltrycksmätarna, men fler kan läggas till för en ytterligare kostnad, meddela detta vid bokning. Efter rådgivningen får du ett protokoll.

För en Bettrådgivning Guld krävs nederbördssäkring och tillräckligt ljus för att kunna filma, så ridhus är att föredra, men det går även utomhus om vädret tillåter.

Tidsåtgång: ca 60-120min

Kostnad: 1240kr inkl moms, extra provridningar kostar 200kr/st. Reseersättning à 35kr/mil tillkommer.


 

Bettrådgivning Silver
Fysisk rådgivning i ditt stall. Jag kommer ut till dig och vi börjar i stallet där vi känner igenom Din hästs mun, och pratar kring det som kommer fram. Därefter provar vi de bett och träns du brukar använda och jag ger råd om passform och vad din häst visar. Därefter finns det möjlighet att prova ut bett från ett antal utvalda bett av mig. Jag har egentillverkade bett och ett urval av Fagers tränsbett i mitt sortiment. Jag har även ett par bettlösa alternativ med mig. Du får även provrida betten som vi väljer ut för att prova i verkligheten. Efter rådgivningen får du ett protokoll.


För en Bettrådgivning Silver krävs en ridbana eller annan platt yta för provridning.
Tidsåtgång: ca 45-90min
Kostnad: 940kr inkl moms. Reseersättning à 35kr/mil tillkommer.Bokningsvillkor för bettrådgivningar

Brons: Avbokning senast 24 timmar innan avsatt tid, annars faktureras halva avgiften.


Silver och Guld: Avbokning senast 48 timmar innan bokad tid, annars faktureras halva avgiften.


Boka din rådgivning här!